Nail Polish!


Ik krijg best vaak een nagellakje in de Glossybox en deze wilde ik al een hele poos laten zien. De reden waarom ik dat niet gedaan heb is omdat ik eigenlijk een hekel heb aan nagels lakken. Helemaal als het er daarna meteen weer af moet. Voor dit probleem heb ik nu een oplossing gevonden, ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

Maandag ben ik naar de beautybeurs geweest in Hardenberg. Zoals jullie misschien wel even als je de pagina ''about me'' hebt gelezen studeer ik voor schoonheidsspecialist. Op deze beurs kon je alles bekijken en kopen dat met het vak schoonheidsspecialist of huidverzorging te maken heeft. Je kon hier echt alles kopen zoals behandelstoelen, verschillende soorten apparatuur, werkkleding, harspatronen etc. Ook kon je je laten behandelen door gediplomeerde schoonheidsspecialisten of mensen die net als ik nog in opleiding zijn.

Om een lang verhaal kort te maken; ik heb daar een paar spulletjes gekocht waaronder 3 wieltjes met nagels eraan, ik weet niet of hier een speciale naam voor is. Dankzij dit wieltje kan ik jullie nu de nagellak kleuren en dekking laten zien zonder mezelf er iedere keer onder te moeten smeren. Dit keer ga ik alle nagellakjes laten zien die ik tot nu toe via Glossybox heb gekregen.
De nagellakjes staan op dezelfde volgorde op het eerste plaatje. Ik ben het meest positief over de nagellak van Bell Air Flow. Deze nagellak laat namelijk lucht door en ik weet niet of ik de enige ben maar als ik mijn nagels gelakt hebt voelt het net alsof ze stikken. Met deze nagellak heb ik dat absoluut niet. Degene waar ik het minst over te spreken ben is de blauwe glitternagellak van Golden Rose. Ik vind de dekking gewoon niet goed genoeg en ik vind het kleurtje zelf ook niet mooi.

Ook zat er ooit een keer een crackle nagellak van OPI in een Glossybox. Ik was hier niet erg enthousiast over aangezien de crackle nagellak hype alweer een beetje over was toen ik die nagellak kreeg. Op onderstaande foto heb ik de Crackle nagellak van OPI over de pastelgroene nagellak van Mavala gelakt. 

OPI ''Super Bass Shatter''

''Super Bass Shatter'' & ''183 Pistachio'' 

Wat is jouw favoriete of juist minder favoriete nagellak?

Hugs & Kisses!

No Response to "Nail Polish!"

Een reactie posten

 
MAGIC NEVER ENDS.

Copyright © 2009 Kimberly | Beauty & lifestyle blog All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes