Hema topcoat matt


Ik heb net even snel deze topcoat bij de Hema opgehaald en heb deze natuurlijk meteen getest! Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder! 


Nagels lakken is iets dat niet meer zo vanzelfsprekend is om te doen als je studeert voor schoonheidsspecialist. Vanwege de hygiëne mag ik tijdens de lessen geen nagellak op dus daarom lak ik mijn nagels de laatste tijd steeds minder. Over 3 weken heb ik vakantie en daarom heb ik besloten mijn nagellak stash maar eens te vergroten. 

Als je fan bent van nagels lakken mogen top coats absoluut niet ontbreken in je stash. Je hebt enorm veel soorten topcoats waardoor je nagellak er nog mooier uit komt te zien. Ik heb besloten de matt topcoat van de Hema eens uit te proberen omdat ik enorm van ben van het effect. 


Ik heb gekozen voor deze nagellak van Essie ''Tart Deco'' omdat dit een mooie perzikkleurige nagellak is die je bijna overal mee kunt combineren. 


Hier draag ik alleen 2 laagjes Essie ''Tart Deco''. Zoals je kunt zien heeft deze nagellak een mooie glans en dekt goed.


En hier heb ik de topcoat van de Hema gebruikt. De kleur is meteen heel matt geworden en lijkt een beetje op een krijtbord maar dan in perzikkleur. Ik vind het er superleuk uit zien. De nagellak droogt redelijk snel en dekt goed na 1 laagje. 

Zoals je hierboven kunt lezen ben ik zeer positief over deze topcoat van de hema. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede matt topcoat dan kan ik deze zeker aanraden! Deze topcoat kost €2,50.

Hugs & kisses!









No Response to "Hema topcoat matt"

Een reactie posten

 
MAGIC NEVER ENDS.

Copyright © 2009 Kimberly | Beauty & lifestyle blog All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes