Mei Glossybox


Gistermiddag toen ik thuis kwam lag er iets leuks op mij te wachten; de Glossybox van deze maand! Ben jij benieuwd wat er in deze box zat? Lees dan snel verder! 




Ik moet zeggen dat ik de inhoud van deze box best leuk vind! Ik zal één voor één vertellen wat ik van elk product vind en verwacht en hoe duur de full size producten zijn. 



Als eerst deze Lip Blush van het merk Jelly Pong Pong. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord en was dan ook erg benieuwd. Ik heb natuurlijk meteen foto's gemaakt van de swatch en een foto van hoe de lip stain eruit ziet op mijn lippen. Er is één klein nadeel aan deze lipstain; minerale olie staat als eerst op de ingrediëntenlijst. Ik ben hier geen fan van maar vind het voor deze ene keer niet erg.
Dit is hoe de lip stain eruit ziet op mijn hand en lippen. Ik ben erg onder de indruk van de kleur aangezien ik rood een hele mooie kleur vind en ik al had gehoopt dat de kleur niet té fel rood zou zijn. Ik vind het een mooie subtiele kleur en ben erg blij hiermee! De lip stain blijft enorm lang op je lippen zitten, verdwijnt niet als je uit een flesje drinkt en is ongelofelijk moeilijk te verwijderen, iets dat ook wel weer een beetje een voordeel is. Ik stond onder de douche en had nog steeds de swatch op mijn hand. Nadat ik mijn haar had gewassen was deze er nog niet af en toen heb ik het met mijn gezichtsreiniger geprobeerd en zelfs normale zeep maar het bleef op mijn hand zitten. Het ging er pas af toen ik met een schuurspons, ik herhaal; een schuurspons, erover heen heb zitten schrobben. Dat is dus zeker een pluspunt. 
Dit is een full size product en kost €14,-.





Deze nagellak van Golden Rose is ook erg mooi! Deze nagellak belooft goed te dekken, lang te blijven zitten en heeft een goede kleurpigmentatie. Of dit zo is kan ik je helaas nog niet vertellen want ik heb hem nog niet getest maar dat ga ik zeker nog doen! Dit is een full size product en kost €2,95.


Dan weer een product van Ahava, één van mijn favoriete merken! Dit is de Deadsea Mud Dermud Nourishing Body Cream. Deze body crème ruikt echt ontzettend lekker en ik ben hier meteen verliefd op geworden. Ik durf het bijna niet te gebruiken omdat ik het zonde vind maar heb het toch even geprobeerd op mijn armen. De body crème trekt snel in en de geur blijft lang hangen, iets dat ik erg belangrijk vind! Het full size product kost €30,95.


Dit keer zat er ook weer een product van Anatomicals in! Ik ken dit merk al omdat ik er al meerdere producten van heb gekocht en er zat al eens eerder een showergel van dit merk in de Glossybox. Deze shower gel ruikt echt super lekker naar rozen en ik kan nu ook al met zekerheid zeggen dat ik deze zeker weer ga kopen als hij op is. Iets dat ik leuk vind aan dit merk is dat ze op al hun producten hele leuke teksten zetten. Op deze tube stond de volgende tekst; 


Als je van een zoet ruikende showergel houdt kan ik deze zeker aanraden! Je kunt de producten van Anatomicals onder andere bestellen in de webshop van Cynthia. Dit is een full size product en kost €3,99.


Het laatste product dat in de box zat is deze droogshampoo van Andrélon. Ik heb al de droogshampoo van Batiste en ben hier erg over te spreken dus ben ik ook benieuwd om deze van Andrélon uit te proberen! Ik vind droogshampoo's erg handig omdat het dé oplossing is voor vet haar. Het werkt super snel en makkelijk en is dus perfect voor tussen de wasbeurten door! Een pluspunt is dat deze de verrassend volume versie is! Ik heb werkelijk een dweil op mijn hoofd hangen soms dus een beetje volume is absoluut welkom! Als ik deze droogshampoo heb getest zal ik jullie zeker laten weten wat ik ervan vind! Het full size product kost €1,99.

Iets dat ik niet apart op de foto heb gezet maar wel te zien is op de bovenste foto is een waardebon van Hannah. Met deze waardebon kan ik een behandeling kopen in hun salon. Deze behandeling bestaat uit een huidmeting, een huidanalyse, advies over optimale huidverbetering en de huidcoach gaat me dan behandelen met producten die specifiek op mijn huid afgestemde producten. Met deze waardebon krijg ik een korting van twintig euro op deze behandeling die normaal 50 euro kost. Omdat ik studeer voor schoonheidsspecialist ben ik hier enorm benieuwd naar omdat ik hier hopelijk veel van kan leren! 

Ik ben zoals je kunt lezen erg positief over de inhoud van deze Glossybox en kijk nu al uit naar de volgende! 

Hugs & Kisses! 





2 Response to Mei Glossybox

woensdag, juli 24, 2013

Nice producten

woensdag, juli 24, 2013

Korting op deze dagelijkse gebruikte items is mooie gelegenheid.

Een reactie posten

 
MAGIC NEVER ENDS.

Copyright © 2009 Kimberly | Beauty & lifestyle blog All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes